Pedicure

PEDICURE 
 

Onze voeten brengen ons overal heen, maar toch vergeten we ze nog wel eens te verzorgen. Bij Trenzz Beauty helpen we je daar graag een handje bij! Niet alleen kunnen we je een heerlijk ontspannen voetbehandeling bieden, we zijn ook gespecialiseerd in het aanpakken van verschillende voetproblemen.

Geef je voeten de juiste voetverzorging


5% van de bevolking last heeft van infecties aan de voeten en ingegroeide teennagels. Ook heeft 5% jaarlijks last van likdoorns of eeltplekken. Bij meer dan 5 miljoen mensen is er sprake van een schimmelinfectie aan de voeten. Ongeacht geslacht of leeftijd heeft iedereen baat bij een goede voetverzorging. Onze pedicure in de pedicuresalon kent alle mogelijke voetproblemen en geeft je tijdens een voetbehandeling graag raad en advies hoe jij jouw voeten thuis ook het beste kunt verzorgen.


 

Tijdens een pedicure behandeling worden de voeten geïnspecteerd en gedesinfecteerd, de teennagels geknipt en mechanisch afgewerkt. Daarnaast wordt de nagelomgeving gereinigd, worden eelt en/of likdoorns verwijderd en ingegroeide- en/of schimmelnagels behandeld. Afsluitend worden de voeten gemasseerd. 

Desinfecteren en inspectie van uw voeten, knippen van de teennagels, nagelomgeving reinigen, eelt en/of likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende-,  verdikte hoornnagel(s) behandelen, nagels mechanisch afwerken en voetencrème inmasseren