Over ons

Trenzz Beauty is in 2010 opgericht door Inge van der Kant. Waar zij toen in een garage verbouwd tot kapsalon en schoonheidssalon is begonnen, is dit binnen een paar jaar tijd uitgegroeid tot een professioneel beautyinstituut. Je kunt hier dan ook al je favoriete behandelingen ondergaan op hetzelfde adres! Kwaliteit, persoonlijke aandacht en service staan hierbij centraal. Graag stellen we kort het team aan je voor, om je zo een idee te geven van de specialisten die bij Trenzz Beauty werken.

INGE

Inge is de eigenaresse van Trenzz Beauty en is allround georiënteerd. Zo is zij allround hairstylist, schoonheidsspecialiste en pedicure. Ook is zij gespecialiseerd in permanente make- up van de wenkbrauwen en eyeliner. Inge is gecertificeerd hannah Huidcoach en specialist in huidverbetering.

JEAN

Jean is allround hairstylist binnen het team van Trenzz Beauty. Naast het knippen van het haar is zij gespecialiseerd in het zetten van extensions en verzorgt zij prachtige kapsels voor speciale gelegenheden. Jean is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken, je bent bij haar dan ook in goede handen!

MEERIE

Ontmoet onze allround hairstylist Meerie. Door het volgen van regelmatige trainingen en cursussen is zij volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken. Daarnaast is Meerie is volledig gespecialiseerd in het kleuren van het haar en het aanbrengen van high- en lowlights. Vraag haar gerust om advies wanneer je op zoek bent naar een nieuw kapsel!